Vitalia

Naš partner,

VITALIA Nikola je kompanija čija je delatnost proizvodnja proizvoda iz domena zdrave hrane i trgovina tim proizvodima. Naš osnovni cilj je snabdevanje domaćeg i inostranog tržišta prirodnim, ukusnim i zdravim proizvodima viskog kvaliteta i s pristupačnim cenama.

VITALIA je osnovana 1993 godine i od tada ostvaruje brz i dinamičan razvoj. Zahvaljujući visokoj profesionalnosti i inovativnosti, VITALIA je danas vodeća firma na Balkanu i u Istočnoj Evropi u oblasti zdrave hrane.

 

 

 

Šta nudimo

VITALIA svojom paletom proizvoda nudi širok spektar zdravih proizvoda s visokim kvalitetom, kao što su: dijetetski i dijabetski proizvodi, žitne pahuljice i musli, mleko biljnog porekla, proizvodi od soje, žitarice, semenke i brašna, prirodni zaslađivači, hladno ceđena ulja, čajevi, sušeno voće, funkcionalni dijetalni napici, prehrambeni suplementi i organski proizvodi.

Fleksibilnim proizvodnim programom, kratkim rokom isporuke, vlastitim voznim parkom i specijalizovanim kadrom našim klijentima nudimo kvalitetnu i visokostručnu uslugu. VITALIA raspolaže vlastitim poslovnim objektom (2000m2) u Skoplju, sa savremenim magacinskim i kancelarijskim prostorom, kao i diskontnim centrom u centru grada.

 

 

 

www.vitalia.com.mk